82-årig butiksassistent kan ikke gå på pension – så dukker en fremmed op som ændrer alt

At se nogen tvunget til at arbejde, selvom de burde være gået på pension for længe siden, er mildest talt hjerteskærende.

Når man har arbejdet et helt liv, fortjener man at tage det roligt og bare nyde livet lidt.

Desværre er det dog langt fra alle, som har den mulighed. Men heldigvis findes der ægte ildsjæle derude, som hjælper mennesker i nød.

En TikTokbruger ved navn Rory McCarty var ude at handle i USA, da han mødte en 82 år gammel medarbejder.

Manden hedder Butch, og da de mødtes første gang, spurgte Rory den ældre veteran, om han vidste, at der var en trend på TikTok, hvor unge mennesker hjalp ældre Walmart-medarbejdere med at kunne gå på pension.

Butch vidste ikke noget om det, men Rory filmede deres møde, og med Butchs godkendelse publicerede han videoen på TikTok.

“Hver krone går til Butch”

Der var mange i kommentarfeltet, som spekulerede over, hvordan de kunne hjælpe den ældre mand, og derfor valgte Rory at starte en indsamling.

“Jeg vil hjælpe denne militærveteran, så han kan bruge sit liv de kommende år på at besøge sine børn i Florida. Så han ikke behøver at stå på sine fødder 8 timer om dagen. Og så han kan gøre alt det han elsker, men ikke kan gøre på grund af økonomiske omstændigheder. Hver en krone går til Butch,” skriver Rory på GoFundMe.

Efter det begyndte donationerne at rulle ind. Alle var enige – ingen skal behøve at arbejde, når man er 82 år gammel.

På bare 24 timer havde Rory ved hjælp af folks velvilje samlet over 50 000 dollar sammen, hvilket svarer til omkring 350 000 danske kroner.

I dag er det lykkedes dem at samle over 750 000 danske kroner ind.

Har sagt op

Så nu står det klart: efter årsskiftet skal Butch aldrig mere arbejde i fødevarebutikken, men går i stedet på pension.

“Det er et mirakel,” siger han til Fox 5.

Butch har arbejdet siden han var 11 år gammel, men nu kan han endelig få noget hvile og få råd til at se sine elskede børn og børnebørn, som han ikke har set i årevis.

Her kan du se mere:

Hvilken fantastisk historie, vi håber du vil nyde din pension Butch!