Ærlige Laura Drasbæk: Deler ny besked om sit helbred

Skuespilleren Laura Drasbæk har valgt at trække stikket for at undgå ikke at gå ned med stress.

Der er mange jern i ilden for den 48-årige skuespiller Laura Drasbæk, der på det seneste har kunnet mærke stressymptomerne vise sig.

For uheld kommer sjældent alene, og skuespilleren har været ramt af vandskade, bortkomne pakker og julestress i sit keramikværksted.

December har med andre ord været hård for Laura Drasbæk, og nu har hun valgt at trække stikket.

Rød lampe lyser

Skuespilleren understreger dog, at hun ikke er gået ned med stress, men nu gør sit bedste for ikke at ende der.

– Allergiudbruddet var psykosomatisk, tror jeg, en rød lampe, og der er faldet ro. Jeg har boet i min morgenkåbe siden, laver ikke ret meget og er godt tilfreds, skriver hun nu på Instagram.

Men selv om der ikke er tale om stress, så er det alligevel en prioritet lige nu, at Laura Drasbæk laver så lidt som muligt.

Planen var god

Det var også derfor, hun valgte at offentliggøre, at hun nu holder en pause, fordi det hjælper hende med at overholde den.

– Ved, at jeg ellers ville have talt det ned dagen efter. Slappet af en dag og så kørt videre. Det har jeg gjort mange, mange gange. Så det var en god plan, skriver hun.

Men hun er ked af, at visse dele af pressen har drejet det til, at hun skulle være gået ned med stress, fordi den diagnose virker meget dramatisk.

Kæresten har premiere

Nu ser Laura Drasbæk frem til, at hendes kæreste Lasse Spang Olsen får premiere med sin dokumentarfilm om Ghita Nørby, der bliver vist på TV 2 i aften.

Hun vil gerne anbefale sine følgere at se den, og så har Laura Drasbæk selv planer om at deltage i visningen af den.

– Det er fint at bryde stagnationen med lidt selskab og et glas vin et par timer, slutter hun af.

Vi ønsker Laura Drasbæk rigtig god bedring!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!