‘Gift ved første blik’-Kathrine deler skønne billeder: Viser sin søde datter frem

Kathrine Kelså Harders er klar til første arbejdsdag efter barslen med Leonora og tager i den forbindelse et tilbageblik på sin datters første måneder.

Hun blev ramt af kærlighed, da hun var med i ‘Gift ved første blik’ i 2018 og mødte sin mand Michael.

I dag er Kathrine Kelså Harders og hendes mand blevet forældre til lille Leonora, som hun har været på barsel med indtil nu.

Men nu kalder arbejdet som folkeskolelærer snart, og i den forbindelse hylder Kathrine Kelså Harders sin datter, der nu er rundet 10 måneder.

– Jeg kan da ikke lade vær’ med at tænke lidt tilbage på den tid, som vi har brugt sammen ? , skriver hun i sin opdatering på Instagram.

Hverdagen kalder

Med opslaget følger et væld af billeder, hvor Kathrine er sammen med datteren Leonora lige fra, hun bliver født til i dag, hvor hun er blevet større.

Det er svært for Kathrine at fatte, at det er over et år siden, hun sidst var på arbejde, og at hverdagen nu snart kalder igen.

– Heldigvis har jeg fået mere ro i maven omkring opstart af job i takt med, at der er kommet styr på skema, blevet forberedt undervisning, fået styr på dagplejeplads til Leonora og Michael er blevet klar til at overtage, skriver hun.

Foto: Dr/Ritzau Scanpix

Sengen skal passes

Kathrine Kelså Harders bøvlede nemlig på et tidspunkt meget med svære følelser omkring at skulle tilbage på arbejde igen og bad endda sine følgere om råd.

Udfordringen bliver nu for Kathrine, at hun skal huske at gå tidligt i seng, så hun både kan overkomme amning om natten og at skulle passe sit arbejde i dagstimerne, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine i barsels-dilemma: Nu fortæller hun om den svære situation

Vi ønsker Kathrine Kelså Harders rigtig god arbejdslyst!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!